Noutăți

Postul înseamnă și fapte bune

Astăzi, 7 martie, începe Postul Mare. Pentru al șaselea an consecutiv, CCF Moldova lansează campania socială „Rostul Postului”. Campania este

Noutăți

La cea de-a 2-a ediție a campaniei “Povești de-acasă”, am adunat 40 644 de lei

Timp de 2 săptămâni (15 mai-1 iunie), am citit povești, în fiecare seară.

Cea de-a doua ediție a campaniei „Povești de-acasă”, inițiată alături de jurnalista TV, Ilinca Avram, s-a încheiat. 18 protagoniști, care cred în misiunea noastră, ne-au adus în case, seară de seară, bunătatea și lumea lui „a fost odată ca niciodată”.

Noutăți

108 genți medicale de urgență oferite sistemului medical din nordul Republicii Moldova

108 reprezentanți ai sistemului medical din Bălți, Drochia, Dondușeni și Glodeni au primit genți medicale de urgență, dotate cu cântar electronic de mână cu geantă și pediometru. Aceste echipamente vor putea fi folosite în contextul vizitelor la domiciliu pentru supravegherea copilului sănătos. Fiecare set oferit reprezentanților sistemului medical costă 1443 de lei.

Noutăți

De Ziua Internațională a Familiei, CCF Moldova lansează cea de-a doua ediție a campaniei „Povești de-acasă”

Pentru al doilea an consecutiv, CCF Moldova alături de Ilinca Avram va desfășura campania socială „Povești de-acasă”, care are drept scop susținerea fiecărui copil și respectarea dreptului de a crește într-un mediu armonios, sigur și protejat. În acest sens, campania este lansată pe 15 mai de Ziua Internațională a Familiei și se va sfârși pe 1 iunie, cu un invitat surpriză, care va citi copiilor.

Abonează-ți inima la fapte bune, devino patreonul CCF Moldova