Noutăți

Noutăți

La cea de-a 2-a ediție a campaniei “Povești de-acasă”, am adunat 40 644 de lei

Timp de 2 săptămâni (15 mai-1 iunie), am citit povești, în fiecare seară.

Cea de-a doua ediție a campaniei „Povești de-acasă”, inițiată alături de jurnalista TV, Ilinca Avram, s-a încheiat. 18 protagoniști, care cred în misiunea noastră, ne-au adus în case, seară de seară, bunătatea și lumea lui „a fost odată ca niciodată”.

Noutăți

108 genți medicale de urgență oferite sistemului medical din nordul Republicii Moldova

108 reprezentanți ai sistemului medical din Bălți, Drochia, Dondușeni și Glodeni au primit genți medicale de urgență, dotate cu cântar electronic de mână cu geantă și pediometru. Aceste echipamente vor putea fi folosite în contextul vizitelor la domiciliu pentru supravegherea copilului sănătos. Fiecare set oferit reprezentanților sistemului medical costă 1443 de lei.

Noutăți

De Ziua Internațională a Familiei, CCF Moldova lansează cea de-a doua ediție a campaniei „Povești de-acasă”

Pentru al doilea an consecutiv, CCF Moldova alături de Ilinca Avram va desfășura campania socială „Povești de-acasă”, care are drept scop susținerea fiecărui copil și respectarea dreptului de a crește într-un mediu armonios, sigur și protejat. În acest sens, campania este lansată pe 15 mai de Ziua Internațională a Familiei și se va sfârși pe 1 iunie, cu un invitat surpriză, care va citi copiilor.

Noutăți

120 de specialiști participă la atelierul de lucru cu copiii hipoacuzici

120 de specialiști din cele 35 de Servicii de Asistență Psihopedagogică din țară – logopezi, psihopedagogi, pedagogi, psihologi, dar și cadre didactice de sprijin care asistă copiii cu dizabilitate de auz au participat la cel de al 3-lea atelier, organizat de CCF Moldova și HHC UK.

Noutăți

Rezultatul campaniei Rostul Postului 2021

Cea de-a cincea ediție a campaniei „Rostul Postului”, lansată de CCF Moldova, a adunat în acest an suma de 93 652 lei, bani pe care echipa CCF Moldova îi va utiliza în susținerea a 34 de mame care au crescut fără mame, iar acum în rol de părinte se descurcă anevoios

CCF Moldova la 17 ani

În contextul aniversării a 17 ani de activitate a Organizației „Copil, Comunitate, Familie” am avut un dialog cu președinta și fondatoarea organizației, Liliana Rotaru.

Noutăți

ROSTUL POSTULUI – la a cincea ediție

Astăzi, în prima zi din POSTUL MARE, lansăm pentru al cincilea an consecutiv campania „Rostul Postului”. În următoarele șapte săptămâni (15 martie- 2 mai) vom încuraja oamenii acestei țări să țină POST cu ROST

HOPE – un nou proiect centrat pe abordarea holistică a protecției copilului în Moldova

Proiectul HOPE – Abordarea holistică a protecției copilului în Moldova – își propune să promoveze și să protejeze drepturile copiilor din Republica Moldova. Lucrăm cu copiii, tinerii, părinții, îngrijitorii, asistenții parentali, asistenții sociali, profesorii, antreprenorii, autoritățile locale și centrale, precum și comunitatea în ceea ce privește măsurile de prevenire a violenței împotriva copilului.

Become A Volunteer