Anunțuri

Anunțuri

CCF Moldova angajează experți în elaborarea unui ghid privind aplicarea Indexului Incluziunii

Organizația CCF Moldova angajează 2 experți pentru a elabora un ghid privind aplicarea Indexului Incluziunii în baza bunelor practici din prima fază a proiectului ,,Puternici prin diversitate – aplicarea indexului incluziunii” care a fost implementat în perioada iunie 2019 – decembrie 2020, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și OLSDÎ din 2 raioane (Sângerei și Strășeni) și 14 instituții educaționale.

Anunțuri

Anunțăm CONCURS pentru poziția de mentor și formator în cadrul proiectului “Spre o școală incluzivă în Moldova”

CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, va implementa Proiectul “Spre o școală incluzivă în Moldova” în perioada iulie 2021 – iunie 2023, în parteneriat cu ChildFund Germania, din fondurile Ministerului Federal al Afacerilor Externe al Germaniei si va sprijini aplicarea Indexului Incluziunii, ca instrument de evaluare și dezvoltare a procesului de învățare și participare în 60 instituții de învățământ din 20 de raioane.

Anunțuri

CCF Moldova deschide procesul de tender pentru selectarea agenților economici din domeniu servicii horeca pe teritoriul orașului Iași, România

Organizația CCF Moldova deschide procesul de tender pentru selectarea agenților economici din domeniu servicii horeca pe teritoriul orașului Iași, România, care vor presta servicii hoteliere pentru 13 persoane. Vizita de studiu va fi organizată în zilele de 15 septembrie si 16 septembrie 2021, în 3 județe: Vaslui, Botoșani, Iași.

Anunțuri

CCF Moldova deschide procesul de tender pentru contractarea serviciilor de transport pasageri internaționale, pentru 10 persoane

Organizația CCF Moldova deschide procesul de tender pentru contractarea serviciilor de transport pasageri internaționale, care va asigura deplasarea pentru 10 persoane cu o unitate de transport la vizita de sudiu în 3 județe: Vaslui, Botoșani, Iași, România. Vizita de studiu va fi organizată în zilele de 15 septembrie si 16 septembrie 2021, în 3 județe: Vaslui, Botoșani, Iași.

Anunțuri

CCF Moldova deschide procesul de tender pentru contractarea serviciilor de transport pasageri internaționale, pentru 8 persoane

CCF Moldova deschide procesul de tender pentru contractarea serviciilor de transport pasageri internaționale, care va asigura deplasarea pentru 8 persoane cu o unitate de transport pentru a participa la Școala de vară  în Iași, România. În cadrul Școlii de vară, specialiștii din ambele țări vor avea posibilitatea să-și împărtășească experiența în domeniul asistenței medicale primare, a vizitelor la domiciliu la copilul sănătos, a reabilitării bazate pe comunitate, a serviciilor integrate, etc.

Anunțuri

CCF Moldova angajează sociolog

În cadrul proiectului ”Spre o școală incluziva in Moldova” finanțat de Ministerul Federal al Afacerilor Externe al Germaniei prin ChildFund Germania și implementat în perioada iulie 2021 – iunie 2023, organizația CCF Moldova este în căutarea unui sociolog va informa specialiștii din domeniul educației referitor la promovarea unei culturi incluzive în mediul educațional din Republica Moldova prin aplicarea Indexului Incluziunii.

Anunțuri

Termen extins | Căutăm Fundraiser în echipa de Fundraising & Comunicare

CCF Moldova anunță concurs de angajare în echipa de Fundraising & Comunicare, pentru postul de Fundraiser. Postul de Fundraiser cuprinde responsabilități din sfera activităților de strângere de fonduri de la donatori individuali și companii private. Per ansamblu, Fundraiserul va lucra, alături de restul echipei, pentru implementarea strategiei de strângere de fonduri a organizației CCF Moldova.

Abonează-ți inima la fapte bune, devino patreonul CCF Moldova